שילוב תוספי תזונה

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

04/10/2011 | 08:55 | מאת: רנא

האם אפשר לשלב תוסף תזונה דרמה יאנג -ודרמה פריים -ודרמה 369 וכמה זמן מומלץ לצרוך אותם ?אפשר לקחת אותם לתמיד? או צריך לעשות הפסקות? והאם יש להם תופעות לוואי או לא?

04/10/2011 | 12:33 | מאת: זוהר סער

רנא שלום רב, ניתן לשלב בין שלושת הפורמולות שציינת ללא חשש או תופעות לוואי. מבחינת לקיחה: ניתן לקחת דרמה יאנג ודרמה 369 באופן קבוע. לגבי דרמה פריים (בגלל תכולת האבץ) מומלץ לעשות הפסקה לאחר 3 חודשים לתקופה של 2-3 שבועות ואז ניתן לחזור ולקחת שוב. לגבי שאר הפורמולות את יכולה לקחת 5 ימים בשבוע ולוותר בסופי השבוע כך שלגוף מתאפשר פיזור נכון של רכיבים על פני הימים. את מוזמנת לקרוא עוד על סדרת פרופשיונל באתר של סופהרב בלינק הבא: http://www.supherb.co.il/?CategoryID=368 לייעוץ והדרכה בהתאמה אישית ניתן לפנות למחלקת ההדרכה והייעוץ שלנו בטלפון חינם: 1-800-350-333 , שעות פעילות: כל יום 08:30 עד 17:30 (למעט ימי שישי). בברכת בריאות שלמה וחג שמח, שירי מיטל יועצת תזונה ותוספי תזונה מחלקת הדרכה וייעוץ סולגאר-סופהרב http://www.solgar.co.il

מנהל פורום תוספי תזונה