שלום זוהר

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

28/09/2011 | 21:48 | מאת: אביטל

לפניי שלושה שבועות התגלתה לי קנדידה בלשון .. התחלתי דיאטה ואני מטופלת על ידיי תרופה בשם נסטטין שאלתי היא האם הקנדידה בלשון גורמת ליובש בפה ? לגבי ביו 25 התחלתי לקחת והפסקתי כי אמרו לי להתיעץ עם רופא משפחה אם אני אכן יכולה לקחת שאלתי היא האם אפשר לקחת באופן חופשי ?? או שאני אכן צריכה להתיעץ עם הרופא? שתהיה לך שנה טובה וחג שמח

02/10/2011 | 10:17 | מאת: זוהר סער

שלום רב, קנדידה בחלל הפה עלולה לגרום ליובש בריריות הפה והלוע (יחד עם תופעות אחרות נוספות). במצבים בהם הקנדידה יוצאת מאיזון ומגיעה לאזורים בהם היא לא אמורה להימצא (כמו בפה, בנרתיק וכיוב'), בהחלט נמליץ על שימוש בפרוביוטיקה. אינך צריכה לקבל אישור מרופא על מנת להשתמש בפרוביוטיקה שהינה למעשה חיידקים טובים המאזנים את מערכת העיכול ומעכבים את התפרצות הקנדידה. ביו 25 הינו בחירה מצוינת כי מדובר בפורמולה עשירה ואיכותית (11 זני חיידקים שונים, 25 מיליארד חיידקים בכמוסה). את יכולה לקחת פעם אחת ביום אחרי ארוחה בהרחקה של שעתיים מהניסטטין. ממליצה לך לשלב כמוסות שמן אורגנו המחזקות את מערכת העיכול ואת מערכת החיסון. בהיותו אנטי פטרייתי מובהק, האורגנו מצוין לזיהומי קנדידה. את מוזמנת לקרוא על כך בלינק הבא: http://www.solgar.co.il/?CategoryID=181&ArticleID=290&sng=1 לייעוץ והדרכה בהתאמה אישית ניתן לפנות למחלקת ההדרכה והייעוץ שלנו בטלפון חינם: 1-800-350-333 , שעות פעילות: כל יום 08:30 עד 17:30 (למעט ימי שישי). מאחלת לך גם חג שמח ובריאות שלמה שירי מיטל יועצת תזונה ותוספי תזונה מחלקת הדרכה וייעוץ סולגאר-סופהרב http://www.solgar.co.il

02/10/2011 | 12:29 | מאת: אביטל

שלום תודה רבה על התשובות שלכן אז אני אתחיל לקחת את הביו25 ואשמח לקבל יעוץ והכוונה האם אתם עובדות גם עם אזור כרמיאל בכל מיקרה אשמח לשוחח על כך בטלפון תודה אביטל

מנהל פורום תוספי תזונה