בהמשך לפטרייה...תוצאות של הבדיקות

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

22/09/2011 | 17:31 | מאת: ענת

הייי...אז ככה...לאחר שעשיתי בדיקות של שתן ורופאת נשים עשתה לי בדיקת PAP (דגימה מהנרתיק), חיכיתי שיתקשרו אלי להודיע על התוצאות של הבדיקות ולא פנו אלי. הרופאה אמרה שיתקשרו אם ימצאו משהו חריג. היום הלכתי לקופת חולים והוצאתי לבד את התוצאות של הבדיקות מהמחשב . וראיתי URINE DIPSLIDE CULT: NO GROWTH VAGINAL CULTURE: פלורה רגילה אז הבנתי שהבדיקות תקינות! ועכשיו אני רוצה להבין ...ממה אני סובלת ככה?!!!! אני חייבת לציין שכאשר הלכתי לרופאת נשים פעם ארחונה עדיין ממש צרב לי במתן השתן וכבר באותה תקופה נטלתי "ביו פימייל" ו"שמן אורגנו" יותר משבועיים. יכול להיות שזה מה שהשפיע על התוצאות של הבדיקות? כרגע אני לקראת סיום של המחזור. החודש מחזור היה חזק מדי כי בד"כ אין לי דימומים ממש בגלל הגלולות "מינס". והחודש היו דימומים חזקים. נכון לעכשיו ביומיים האחרונים לקראת סיום המחזור אני מרגישה הקלה פתאום. (אמן שזה ישאר ככה) . אני ממשיכה ליטול את הויטמינים וגם כמה וכמה פעמים שתיתי תה קמומיל בלי סוכר נטול קופאין . הרגשתי שזה עוזר לי להתנקות והמליצו לי על זה. אחרי שראיתי את התוצאות אני מרגישה מאוד מבולבלת ולא מבינה ממה כל זה נבע. כי כן הייתה פטרייה לפי טענתם של הרופאים וכשלקחו בדיקות הכל תקין אז ממה סבלתי כמעט חודשיים?! וד"א אני רוצה להודות על כל העצות והתשובות המהירות. על כך שהצעתם לי לקחת את כל הויטמינים האלה כי אולי זה מה בעצם הציל אותי!!? אך אני לא מבינה איך פתאום הרגשתי הקלה אחרי חודשיים של סבל. והכי מצחיק שכשהייתי אצל הרופא סבלתי מאוד והבדיקה יצאה תקינה. תודה מראשששש

25/09/2011 | 11:55 | מאת: זוהר סער

ענת שלום, ראי תגובתי בשאלתך האחרונה בברכת בריאות שלמה, שירי מיטל יועצת תזונה ותוספי תזונה מחלקת הדרכה וייעוץ סולגאר-סופהרב http://www.solgar.co.il

מנהל פורום תוספי תזונה