עור הפנים

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

17/09/2011 | 15:59 | מאת: אנה

אני בת 26 ועדיין סובלת מאקנה בפנים שמתרכז כולו בסנטר וסביבותיו עד עכשיו שתיתי תה ניקוזית כחודש זה תה שמנקה את כל הגוף שמתי לב שמצב העור נהיה יותר רע ובתום החודש הפסקתי כי ככה צריך היה מה אני אמורה לקחת ?שמעתי על דרמה קליר שזה פורמולה לטיפול באקנה ופצעי בגרות האם זה יעזור לי? ולכמה זמן לוקחים אותו? חודש בלבד חודשיים? תודה

18/09/2011 | 10:24 | מאת: זוהר סער

אנה שלום, אקנה הינה מחלת עור המתפתחת על רקע זיהומי (סתימה וזיהום של בלוטות חלב, עור שומני) ומוחרפת בנוכחות של פעילות הורמונאלית. הטיפול צריך לכלול מרכיבים המטפלים בעור מתוך הגוף ועוזרים לייצר איזון של העור מכמה זוויות התייחסות. דרמה קליר בהחלט יכולה לסייע לך מאחר והיא מכילה רכיבים התורמים כל אחד ל: ניקוי הגוף, איזון רעילות כבד, מניעת זיהומיות העור, הגלדת פצעים וריפוי ואיזון הורמונאלי. ממליצה לך לשלב 2 דרמה קליר ליום + 2 דרמה ביו סקין (פרוביוטיקה חיונית במצבי אקנה). כמו כן יש לשמור על תזונה והיגיינה חיצונית של העור במקביל. לייעוץ והדרכה בהתאמה אישית ניתן לפנות למחלקת ההדרכה והייעוץ שלנו בטלפון חינם: 1-800-350-333 , שעות פעילות: כל יום 08:30 עד 17:30 (למעט ימי שישי). בברכת שנה טובה ובריאות שלמה, שירי מיטל יועצת תזונה ותוספי תזונה מחלקת הדרכה וייעוץ סולגאר-סופהרב http://www.solgar.co.il

מנהל פורום תוספי תזונה