בהמשך לבדיקה

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

15/09/2011 | 13:52 | מאת: ענת

הייי... ראיתי את תגובתך כבר אחרי ששלחתי את השתן שלי למעבדה. וראיתי שכתבת שצריך להתקלח בבוקר. תמיד הייתי מקלחת לפני כשרופאת משפחה הייתה מביאה לי לעשות בדיקה אבל את האמת הפעם הייתי בטוחה שאין צורך להתקלח. כמובן זה היה בבוקר. זה יכול לשבש את התוצאות של הבדיקה ואז הם לא יראו אבחנה כמו שצריך או שזה גם יכול להעלים את הבעיה? אתמול הרגשתי קצת יותר טוב ..והיום שוב אני בקושי מתפנה. יש לי צריבה איומה באמצע מתן השתן ובעיקר צורך כל הזמן ללכת לשירותים. ואני חייבת לציין ששלשום שמתי את המשחה ואתמול הרגשתי קצת יותר טוב. ואתמול בערב שוב שמתי את המשחה והיום התעוררתי עם פיפי שורף מאוד. ואפילו אחרי מתן השתן זה ממשיך לשרוף. אני מקווה שהבדיקות יגיעו בהקדם והרופאה תתקשר אלי , אומנם היא אמרה שהיא מתקשרת כשיש משהו חריג. השאלה שלי, מה זה חריג בשביל הרופאים בכלל?!!! אני מקווה שיהיה טוב כי התור שלי לרופאת נשים בעוד חודש..זה מה שרופאה אמרה לי לחזור אליה בעוד חודש. מקווה שבחודש הזה יהיה שיפור כי אני לא יצליח לסבול חודש! :( תודה

18/09/2011 | 09:31 | מאת: זוהר סער

שלום ענת, חכי לתוצאות בדיקת השתן, אין מה לעשות כרגע לגבי העובדה שנתת בדיקה ללא שטיפה מוקדמת של האזור. בכל מקרה אם התוצאות יהיו גבוליות אזי אולי יש לחזור על הבדיקה. בכל מקרה עליך לפעול לפי המלצות הרופאה שלך. הקפידי בינתיים לשתות מספיק ולקחת את התוספים שהמלצתי לך, הם בבחינת כלי עזר ולא יכולים להזיק. אני חוזרת וממליצה שתיגשי לגורם שיכול ללוות אותך באופן אישי, נטורופת יכול להיות מצוין עבורך. בברכת שנה טובה ובריאות שלמה, שירי מיטל יועצת תזונה ותוספי תזונה מחלקת הדרכה וייעוץ סולגאר-סופהרב http://www.solgar.co.il

מנהל פורום תוספי תזונה