שאלה קטנה

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

14/09/2011 | 06:47 | מאת: ענת

היי... יש לי שאלה קצת דחופה...עקב כך שאין לי כל כך זמן לחלק את היום שלי ולשתות את הכמוסות של ביו פימייל ואורגנו האם אפשר לשתות 2 כמוסות ביחד של ביו פימייל עם הארוחה, ואחרי כמה שעות (בגלל שאמרת שלא טוב ליטול אותם ביחד וכדאי להרחיק) לשתות 2 כמוסות של אורגנו גם כן יחד?! או שאני חייבת לשתות כמוסה כמוסה ? פשוט לא מסתדר לי לשתות כל פעם ולספור שעות. זה 4 כדורים ביום ולא תמיד אני מספיקה להרחיק ביניהם וליטול את כולם. ובכלל כשכתוב על החפיסה "2 כמוסות ביום עם הארוחה" יכול להיות שהכוונה לבלוע 2 כמוסות ביחד?

14/09/2011 | 11:29 | מאת: זוהר סער

ענת שלום, שלבי אם ככה 1+1 מכל סוג, זה עדיף פחות מאשר פיצול של כל 4 הטבליות אך ניתן בכל זאת ללקיחה כזו. מראש כתבתי לך שרק אם את מסוגלת תפצלי באופן מלא. בברכה, שירי מיטל יועצת תזונה ותוספי תזונה מחלקת הדרכה וייעוץ סולגאר-סופהרב http://www.solgar.co.il

מנהל פורום תוספי תזונה