היי זוהר

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

12/09/2011 | 11:01 | מאת: פטריה...המשך

ראיתי שלא התייחסת לתגובתי הקודמת...או יכול להיות שלא שמת לב...איפה שציינתי שהמצב לא משתפר... אני חייבת לשתף שאתמול קרה לי משהו הזוי שלא קרה לי לעולם ואני לא מבינה ממה זה נבע... אני שותה את כל הויטמינים כרגיל...המצב לא משתפר כלל, ההפך זה רק מחמיר! אתמול אכלתי בערב שתיתי ביו פימייל ולקחתי ביו פימייל אחד להכניס לנתריק כמו כל יום. עליתי לישון ופתאום באמצע הלילה אני מתעוררת מגירודים בלתי נסבלים בנרתיק ואפילו בחוץ מסביב, כל כך חזקים שבא לי לבכות. לא ידעתי מה לעשות . קמתי להתקלח, לא כל כך עזר עד שלא נדרמתי לבד. זה לעולם לא קרה, הייתה לי הרגשה שזו תגובה אלרגית כלשהי. אבל זה בעצם מה שאני עושה כל יום . ממה זה קרה פתאום. אני חייבת לציין (כמו שציינתי בהודעה הקודמת) שיש ליממש שריפות במתן השתן , גירודים אני מרגישה לפעמים. זה הלחיץ אותי שזה גרם לי להתעורר באמצע הלילה וזה הפך ללילה בלתי נסבל! פעם ראשונה שקורה לי דבר כזה ואין לי מושג למה זה הגיב בצורה כזו, כי הנכסת כמוסה של ביו פימיחיל לנרתיק אני מבצעת כבר יותר משבוע. מחר יש לי תור לרופא נשים ואני מקווה שיעזרו לי כי שום דבר לא משפר את מצבי. תודה

12/09/2011 | 12:20 | מאת: זוהר סער

ענת שלום, בדיוק עניתי לך על פנייתך הקודמת. את מוזמנת להתעדכן בתשובתי שם. אנא שימי לב לכל מה שציינתי בתגובתי בברכה שירי מיטל יועצת תזונה ותוספי תזונה מחלקת הדרכה וייעוץ סולגאר-סופהרב http://www.solgar.co.il

מנהל פורום תוספי תזונה