יובש ואגינלי

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

07/04/2011 | 00:03 | מאת: בוגרת

בת 50 ,סובלת לאחרונה מיובש וגינאלי המלווה בגרד -ללא הפרשות. יש פתרון טבעי לבעיה?

10/04/2011 | 10:55 | מאת: זוהר סער

שלום לך, ראשית כדאי לבדוק האם מדובר בתופעה הקשורה לגיל המעבר. שינויים הורמונאליים בגיל המעבר יכולים לגרום לתופעות רבות ובניהן יובש וגינאלי ובעקבות כך גרד. לעומת זאת גרד יכול גם לאפיין פטרייה וגינאלית. לכן הייתי ממליצה לך לגשת לרופא נשים ולקבל אבחנה. במידה ומדובר בזיהום נרתיקי אני ממליצה לך על כמוסות של "ביו פימייל" , פורמולה פרוביוטית ייעודית לנשים המכילה למעלה מ-10 מיליארד חיידקים ידידותיים. מיועדת לטיפול ולמניעת קנדידה, זיהומים ופטרת בנרתיק, תפקוד תקין של מערכת העיכול ולשמירה על בריאות תקינה אצל נשים. אופן השימוש : 1-2 כמוסות לבליעה עם הארוחה. בנוסף , לשם הקלה, אני ממליצה לך להחדיר לנרתיק כמוסה אחת של ביו פימייל לפני השינה למשך 5 ימים. את הכמוסה יש להחדיר בשלמותה. לקריאה על ביו פימייל: http://www.supherb.co.il/%D7%A7%D7%A0%D7%93%D7%99%D7%93%D7%94 לאחר אבחון מהרופא אשמח לעמוד לרשותך בכל שאלה נוספות. בברכה, זוהר סער

מנהל פורום תוספי תזונה