וירמקס

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

27/08/2011 | 23:00 | מאת: יוסי

וירמקס.קראתי שזה לשיפור תפקוד הגבר.ככה רשום.האם אפשר לקבל עוד פרטים

28/08/2011 | 12:33 | מאת: זוהר סער

יוסי שלום, וירמקס VirMAX אינו מוצר המוכר לנו באופן ספציפי מאחר ואינו מיוצר על ידי החברה שלנו. יחד עם זאת מצאתי מידע בלינק הבא בו אתה יכול לקבל מידע נוסף ואו לפנות ישירות לחברה האחראית למוצר: http://www.virmax.co.il, המוצר שייך לפרמה גורי בע"מ מקבוצת כמיפל. בשיפור תפקודי הגבר יש חשיבות למספר היבטים ועל מנת להמליץ ממוצרי החברה שלנו ועל בסיס של התאמה אישית, אני מזמינה אותך לפנות לייעוץ מסודר. לייעוץ והדרכה בהתאמה אישית ניתן לפנות למחלקת ההדרכה והייעוץ שלנו בטלפון חינם: 1-800-350-333 , שעות פעילות: כל יום 08:30 עד 17:30 (למעט ימי שישי). בברכת בריאות שלמה, שירי מיטל יועצת תזונה ותוספי תזונה מחלקת הדרכה וייעוץ סולגאר-סופהרב

מנהל פורום תוספי תזונה