ברזל

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

22/08/2011 | 09:51 | מאת: לילך

אני נוטלת ברזל של סולגאר. רציתי לדעת מתי הכי טוב לקחת את הברזל. האם אפשרי בבוקר על בטן ריקה או שמא עדיף לקחת אחרי האוכל? אמרו לי לא לקחת אחרי ביצים, חלב, קפה ותה האם גם אחרי מיונז עדיף שלא לקחת? תודה מראש

23/08/2011 | 11:16 | מאת: זוהר סער

לילך שלום רב, שלום רב, רצוי לקחת את כדורי הברזל של סולגאר אחרי האוכל. מכיוון שמדובר בברזל עדין (ביסגליסינאט) אין חובה להרחיק אותו מביצים, חלב או קפה. עם זאת אני ממליצה בכל מקרה להרחיק אותו משתיית קולה וקפה במרחק של כשעה. אשמח לעזור בכל שאלה נוספת, בריאות שלמה, עדי ישראל סולגאר-סופהרב

24/08/2011 | 13:44 | מאת: לילך

תודה על התגובה :) אשמח לדעת למה הכוונה ב"ברזל עדין" ?

מנהל פורום תוספי תזונה