פרוביוטיק

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

14/08/2011 | 18:13 | מאת: יובלי

מדוע הומלץ לי על לקיחת פרוביוטיק פמינה בזמן טיפולי פוריות. הומלצה לי חברה מסוימת?יש הבדל במינונים?

15/08/2011 | 15:15 | מאת: זוהר סער

יובלי שלום, פרוביוטיקה לנשים היא כזו המכילה חיידקים ידידותיים אשר נמצאים בנרתיק ( בנוסף למערכת העיכול) והינה מאזנת את הפלורה הטבעית והידידותית שבנרתיק. הפרוביוטיקות שונות לרוב מבחינת מינון, סוגי החיידקים ודרך הספיגה ( ציפוי פטנטי וכ'ו). אני ממליצה לך על התוסף "ביו פימייל" . תוכלי לקרוא עליו בלינק הבא: http://www.supherb.co.il/%D7%A7%D7%A0%D7%93%D7%99%D7%93%D7%94 בהצלחה, זוהר סער

15/08/2011 | 15:30 | מאת: זוהר סער

רציתי להוסיף כי לא ידוע לי על קשר ישיר בין נטילת פרוביוטיקה לטיפולי פוריות.

מנהל פורום תוספי תזונה