בטיפול לקנדידה

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

09/08/2011 | 12:55 | מאת: רחליי

שלום רב בהמשך לתוצאה חיובית לתרבית צואה ונרתיקית של קנדידה אני מטופלת בדיאטה נטולת שמרים סוכרים ופירות מלבד תפוח אחד ביום וכן כמוסות שמן אורגנו פעמיים ביום וביו פימייל פעמיים ביום כבר חודש,,,,,, השאלה עד מתי הטיפול והדיאטה הקיצונית הזו? וכן אני כל הזמן מחפשת משהו לאכול ובמקום לרדת במשקל אני תקועה ואף עולה שאני כמעט ולא אוכלת דבר קצת לחם של ד"ר מרק עם מעט גבינת עיזים הרבה ירקות , מה לעשות בכדי למנוע העלאה במשקל? וכן יש משהו נוסף שאני צריכה להוסיף מבחינה תרופתית /תוספים? ואחרון חביב מה בנוגע לגלולות למניעת הריון האם גם איתם צריך להמשיך?תתתתתודה

09/08/2011 | 12:58 | מאת: רחליי

גם הבנתי שצריך משהו בניקוי רעלים מהכבד? מהו ושוב המון תודה על העזרה בפורום הזה

10/08/2011 | 09:57 | מאת: זוהר סער

רחליי שלום, ראשית, הטיפול בקנדידה הינו טיפול ארוך וממושך הדורש סבלנות , לעיתים תהליך הריפוי עלול לקחת שלושה חודשים ואף יותר. הטיפול מסתמך במידה רבה על שינוי תזונתי קפדני שמטרתו להשמיד את הפטרייה ולכן אימוץ תפריט מותאם הוא בעל חשיבות מכרעת בתהליך הריפוי. תזונה מתאימה משנה את האקולוגיה של הגוף ושל מערכת העיכול באופן המחולל מצוקה בגורמים השליליים ובתוך כך מגביל את התפתחותם. לגביי העלייה במשקל, כדאי לבדוק האם את צורכת מספיק קלוריות ביום (כאשר הגוף לא מקבל מספיק קלוריות, הוא נכנס ל"מגננה" ועוצר את הירידה במשקל), לכן אני ממליצה לך להיוועץ באיש מקצוע על מנת לבנות תפריט אישי ומתאים. בנוגע לשימוש בגלולות, נסי לבדוק אם בסמוך לנטילת הגלולות לראשונה ,הופיעה הקנדידה. שימוש בגלולות עלול להפר את האיזון הטבעי של הפלורה הנרתיקית וכך למעשה לגרום להופעת הפטריה. אם כך הדבר, אני ממליצה לך לפנות לרופא הנשים שלך על מנת לקבל חוות דעת ובמידת הצורך לבחון אפשרות להחלפת סוג הגלולה . לגביי טיהור וחיזוק הכבד (דטוקסיפיקציה): מומלץ לקיים תכנית טיהור של הכבד מתחילת הטיפול וזאת כדי ליעל את הטיפול. מאחר שהרס מסה רצינית של פטריות, כולל הרעלנים שהן מפרישות, עלול לגרום לתחושה כללית ירודה עקב הצטברות חומרים רעילים בגוף, רצוי לעשות ניקוי. אני ממליצה לך על המוצר "טוקס ריד"- פורמולה ייעודית לניקוי וטיהור הכבד והגוף. http://www.supherb.co.il/?CategoryID=172&ArticleID=109&sng=1 המלצות טיפול : במקביל לדיאטה נגד הקנדידה. ביו פימייל: 2 כמוסות ליום עם הארוחות. שמן אורגנו:3 כמוסות ביום, עם הארוחות. טוקס ריד: טבלית 1 ביום, עם הארוחה. משך כולל של הטיפול הוא 10 שבועות. חשוב לזכור כי טיפול בקנדידה עלול לגרום לתחושה כללית ירודה במתבטא בחולשה, עייפות ושינוי במצב ברוח. לקריאת מידע נוסף על קנדידה: http://www.supherb.co.il/?CategoryID=153&ArticleID=87 בריאות שלמה, זוהר סער

מנהל פורום תוספי תזונה