יעילות תמצית כורכום או תמצית רימונים

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

05/08/2011 | 00:59 | מאת: שמעון

איך נדע אם תוסף שלקחנו אכן יעיל?מה הזמן הדרוש לראית איזה שהן תוצאות?...מתי אני צריך להגיד לעצמי,זהו,אני מפסיק לקחת..פחות או יותר מבחינת ימים שבועות חודשים..

08/08/2011 | 10:15 | מאת: זוהר סער

שמעון שלום, יעילותו של התוסף תלויה בתוסף עצמו ובמצבך האישי. לתוסף תזונה יכול לקחת בין חודש לשלושה חודשים להשפיע (תלוי גם במינון)בממוצע. לכורכום ורימונים אפקט מצטבר ולכן כדאי לחכות לפחות כחודש לתוצאות ולא יותר מ-3 חודשים. כמובן שזוהי הערכה בלבד כיוון שאין מידע מדוייק בנושא. בברכה, זוהר סער

מנהל פורום תוספי תזונה