צלקת לאחר תפרים במצח לילדה בת שנתיים וחצי

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

08/03/2016 | 10:17 | מאת: הדס

שלום רב לפני כחודש בתי פתחה את המצח ונאלצה לעבור ששה תפרים. כיום אני מורחת לה פעמיים ביום את המשחה קלו-קוט באיזור הצלקת. שאלותיי הן: 1. האם כדאי למרוח לה משחת קלו-קוט הכוללת גם (UV (SPF 30, או לחילופין משחת קלו-קוט ומעליה קרם הגנה SPF 50? 2. האם כדאי לשים פלסטר לאחר מריחת המשחה, על מנת למנוע עוד את החשיפה לקרינת השמש? 3. כמה זמן מומלץ להמשיך במריחת המשחה? תודה רבה!

12/03/2016 | 10:51 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

איכות הצלקת נקבעת ע"י מכונות גנטיות של רפוי פצע. אין כללים פרטניים לגבי שימוש בתכשירי סיליקון לצמצום צלקת. יש מטופלים שלא נהנים מכל יתרון ,ולאחרים הטיפול עוזר.התייעצי ברופא המטפל.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית