כתב מסוג בקר נבוס

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

22/06/2015 | 09:50 | מאת: רמי

שלום רב. יש לי כתם מסוג בקר נבוס באיזור הצלעות בצבע כהה יותר מצבע העור שלי(חום) הוא שטוח וללא שיערות(הופיע בגיל ההתבגרות). ברצוני לדעת האם ניתן לכסות אותו בעזרת קעקוע(מבחינה רפואית כמובן כי טכנית ניתן) והאם זה יכול להגדיל את הסיכוי לסרטן העור? התייעצתי עם שני רופאים והם בדעה שונה האחד אומר שכן אין שום מנועה לכך,והשני אומר שקיים סיכון גדול. נא דעתכם בנושא. תודה רבה

24/06/2015 | 12:17 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

כל גגע פיגמנטרי הוא בעל פוטנצילי להשתנות ממאירה ולכן עדיף שלא לקעקע אותו דבר שיפגע באפשרות המעקב.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית