המסת שומן

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

09/04/2015 | 02:08 | מאת: נעמונת

אני בעלת עודף משקל )BMI 28) ונמצאת בהליך דיאטה שכולל אכילה בריאה ומסודרת וספורט רב. אני רואה שינוי בפנים, בבטן, בירכיים, אך יש לי מצבור שומן בזרועות שמסרב לרדת והדבר מפריע לי מאד. מהן הדרכים המומלצות לביצוע המסת שומן? האם קיימת היום דרך לא פולשנית לעשות המסת שומן באיזור הזרועות? והאם שיטת המסת שומן בגלי קור היא שיטה מוכרת בארץ? תודה!

14/04/2015 | 15:13 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

אני מבצע בהצלחה רבה שאיבות שומן בטיפול פולשני. איני מתעסק, אין לי נסיון ואיני יכול להמליץ על שיטות שונות להמסת שומן

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית