כתם לידה חום במצח

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

01/03/2015 | 11:09 | מאת: אמיר

שלום. לבני בן ה-9.5 יש כתם לידה חום בגודל של "גולה" רגילה, מעל הגבה הימנית. בני שחום. לפני כ-8 שנים היינו אצל רופא עור שקבע שזה לא נורא ואין מה לעשות. מה דעתך? האם יש פתרון או טיפול שאתה מכיר? תודה.

03/03/2015 | 09:18 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

כל נסיון להסרה יצור צלקת. במידה ומדובר בנגע שעשויות להיות לו השלכות רפואיות ,כמו סכוי להשתנות ממאירה ,הייתי פונה לרופא עור שיבצע מעקב ובמידת הצורך יפנה אותו לכריתת הנגע. יש המטפלים בנגעים הנ"ל בטיפולי ליזר בהצלחה חלקית במרבית המקרים.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית