שפה עליונה קצרה שנסגרת במאמץ

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

10/11/2020 | 09:47 | מאת: אנונימי

היי אני סער אני סובל מבעיה קטנה שמפריעה לי במראה האסתטי וכך גם משפיע לי על החיים אני חווה דיכאונות כל יום קשות מאוד יש לי שפה עליונה קצרה ואני חייב עזרה למי לפנות ואם יש משהו לעשות בנידון מפחד להגיע לרמה של קיצון . בגלל שאני אובד עצות שאני פונה למישהו ששולחים אותי אליו הוא אומר לי זה לא קשור אליי אני אשמח שתעזרו לי בבקשה !!

שפה עליונה קצרה בדרכ מטופלת ע״י פלסטיקאים שהתמחו בפלסטיקה של ילדים וקרניופיישל - מאחר וחלק מההכשרה הינה בשפה שסועה ומומים בשפתיים ממליץ לפנות אם כן לפלסטיקאי שעוסק בתחום זה

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית