ליפודמה?????????????

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

29/09/2020 | 00:28 | מאת: יעל

האם ניתוח פלסטי לליפודמה זהו תחום מוכר בארץ?? אם כן איך הניתוח מתבצע בעצם? תודה

כדי לקבוע שאכן מדובר בליפאדמה מומלץ להיבדק בצורה מסודרת כדי לשלול סיבה אחרת לנפיחות ברגליים בדרכ ליפאדמה מתבטאת בנפיחות של שתי הרגליים באופן סימטרי ללא נפיחות בכפות הרגליים פעמיים רבות יש כאב או רגישות יתר ברגליים ממליץ לפנות למרפאה המתעסקת בלימפאדמה כדי לעבור בירור מקיף יותר לעתים ניתן לבצע ניתוחים לליפאדמה - בעיקר שאיבת שומן - אך הניתוח איננו מתאים לכל אחד

01/10/2020 | 01:05 | מאת: יעל

היי ד"ר עשיתי את כל הבדיקות אצל כירורג כלי דם ואין בעיה במערכת הלימפטית. האופציה היחידה היא ניתוח בתחום הפלסטיקה. השאלה אם כל רופא הפלסטיקה מכיר את הנושא הזה או שיש לזה תחום מסויים בפלסטיקה. הבנתי שאין הרבה רופאים שמתעסקים בזה. תודה על המענה

06/07/2021 | 18:24 | מאת: ?????

אני עוברת אותו מצב אם יש תשובה לזה אני מודה לכם

ניתוחי לימפאדמה ניתן לבצע באיכילוב ובבית חולים מאיר

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית