אחרי מתיחת יריכיים חיצוניות

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

31/08/2020 | 03:22 | מאת: ניסן

אני חודש אחרי ניתוח של שאיבה ומתיחת יריכיים חיצוניות. שם הניתוח נקרא אצל הרופא השלמה להקפית. השאלה שלי, האם קיים מצב שהרופא מתח יותר מידיי? אני שואלת כי עדיין מרגישה בכל פעם שקמה מישיבה שהעור נמתח מאוד. כאילו העור מתוח מידיי. ובנוסף מתחת לתפר באזור האחורי אני רואה סימנים בעור כמו פסים... ודבר נוסף יש אזור של כ 4 סמ שנפתח. אשמח לדעת האם יש מה לעשות למניעת סימנים של המתיחה

לא ניתן להתייחס לשאלותיך בצורה מלאה בלי לבדוק אותך גופנית באופן כללי סימני מתיחה שהיו בעור לפני הניתוח לא ישתפרו אחרי הניתוח אם נותרו ולא היו בחלק שנכרת. פתיחה קלה של קו תפרים במתיחת ירכיים היא דבר שכיח ועם טיפול מקומי וחבישה הפצעים יחלימו

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית