צלקת לאחר הזרקת שומן עצמי ולייזר

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

12/08/2020 | 12:15 | מאת: אריק

שלום לך אני ביצעתי הזרקת שומן לצלקת וטיפולי לייזר כל חודש ואין התקדמות כלשהי בינתיים עשיתי טיפול לייזר אחד רציתי לשאול איזה עוד טיפולים קיימים לטיפול הצלקות והאם אפשר לבצע אותם במקביל לטיפולי הלייזר תודה

כאשר מטפלים בצלקת מתייחסים לכמה אלמנטים 1. נוקשות הצלקת 2. עד כמה היא בולטת החוצה ואם היא יצאה מהגבולות של הצלקת המקורית או לחלופין עד כמה הצלקת שקועה 3. צבע הצלקת והסביבה סביב הצלקת קיימים טיפולים שונים 1. מכאניים ע״י לחץ מקומי/ יריעות סיליקון/ ג׳ל סיליקון 2. טיפולים אנרגטיים שמתייחסים בעיקר לפיגמנט ולצבע האדום אם יש - לייזר מסוגים שונים / ipl/ וכו 3. הזרקות לצלקת - סטרואידים / חומרים מבהירים וכו/ חומרי מילוי 4. ניתוחי- כריתה / דרמבריישן/ הזרקת שומן ניתן לשלב בין הטיפולים כתלות בצורך ובמראה הצלקת יש צורך ביעוץ מסודר כמובן ואגב בפעמים רבות אכן צריך יותר מטיפול אחד כדי לראות הבדל

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית