תיקון צלקת והזרקת דיספורט

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

01/08/2020 | 11:13 | מאת: רוני

האם קופות חולים משתתפות בהוצאות של טיפולים אסתטיים כגון תיקון צלקת קטנה והזרקת דיספורט? האם מחיר פרטי של יעוץ שכר מנתח לווי ומעקב 3100 עלות חדר ניתוח 1800 מזרק דיספורט 1000,עלות בדיקה פתולוגית 210 סה"כ 5600 לאחר הנחה נישמע לך הגיוני? אגב מדובר בדוקטור טיסונה, האם שמעת עליו?

השימוש בבוטוליניום טוקסין מסובסד ע״י קופות החולים לסיטואציות בהן האינדיקציה לשימוש היא בעיה נוירולוגית כגון היפרספאסטיות של שרירים או פציאליס קופת החולים לרוב אינה מסבסדת טיפול ניתוחי לצלקות מינוריות

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית