מתיחת בטן ושאיבת שומן

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

30/06/2020 | 11:59 | מאת: מלי

שלום. אני אחרי ניתוח שרוול והשלת משקל עודף. החלטתי לעשות ניתוח הסרת עודפי עור. אני יודעת שבניתוח היקפי 360 שואבים גם עודפי שומן ע"מ לעצב . שאלתי היא האים זה כולל גם שאיבה מיריכיים פנימיות? הדבר מפריע לי מאוד האם ניתן לשלב את שני הניתוחים ביחד ואולי שאיבה באזור פשוט תפטור לי את הבעיה.

הי מלי כל הכבוד על הירידה במשקל. זה לא פשוט גם לאחר ניתוח שרוול ואני מקווה שאת מרגישה טוב יותר כתוצאה מהירידה במשקל. מתיחת בטן היקפית הינה ניתוח שמטפל בעודפי העור בבטן ובעכוזים וגב תחתון. לעתים דרך מתיחה היקפית ניתן לתת מענה מסוים גם לירכיים הלטראליות, אך בדרכ אין בניתוח זה כדי להספיק לירכיים ולבטח הניתוח לא מטפל בירכיים הפנימיות ניתן לשלב מתיחת ירכיים עם מתיחת בטן, אך צריך לשקול זאת בכובד ראש בשל ההתאוששות הקשה משילוב זה וכן כי השילוב עשוי להעלות סיכון לסיבוכים לכן יש להתייעץ פרטנית מול מנתח פלסטי מומחה ולדון במקרה לגופו

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית