לאחר הזרקת שומן האם קשור ?

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

09/08/2018 | 16:22 | מאת: מיה

שלום רב דר לפני חודשיים ושבוע בדיוק עשיתי מילוי שומן לפנים בהרדמה מקומית , השומן נשאב מהירכיים והוזרק לפנים. לפני שבוע התחילו לי כאבים ברגל שמאל וקצת בימין הלכתי לאורתופד ונאמר לי שיש לי דלקת גידים הרופא לא שלח אותי לצילום פשוט לחץ על היירך למעלה והיה כאבים , השאלה שלי : האם יש סיכוי שזה זיהום שהתפתח רק עכשיו ברגליים עקב שאיבת השומן שעשיתי ?! והאם יש סיכוי שזה דימום פנימי ברגליים ?!אני מאוד חוששת . בת 26

09/08/2018 | 17:16 | מאת: דר רמון יצחק

לא מדובר בזיהום ולבטח לא דימום, ככל הנראה אלה כאבים מהצטלקויות פנימיות באזורי השאיבה. אני מניח שהאורטופד נתן לך כדורים נוגדי דלקת ולדעתי זה יעזור לך.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית