טופס לייעוץ

דיון מתוך פורום  ייעוץ חינוכי

27/04/2011 | 21:46 | מאת: טאלוש

היי החלטתי ללמוד ייעוץ חינוכי ושבוע הבא אני אני שולחת הטופסץ :) אבל רוצה עזרה ממך אם אפשר, צריך לענות על כמה שאלות ולצרף אותם לטופס, את מוכנה לעזור לי?? איך לענות עליהם מה כדאי לכתוב???? אשמח מאוד אם תסכימי לעזור לי. אנא התייחס/י לכל אחד מן הנושאים הבאים, במסמך נפרד שיצורף לשאלון זה, בהיקף של עד 5 שורות מודפסות לכל נושא ובסה"כ עד 3 עמודים מודפסים.  ניסיון חינוכי / טיפולי )כולל ניסיון בעבודה פרטנית ו/או קבוצתית ; ניסיון בהוראה או כל ניסיון אחר(.  ניסיון ניהולי/מנהלי במערכות חינוך.  סיבות לבחירה בלימודי תואר שני בייעוץ חינוכי.  מקורות הידע שלך לגבי תפקיד היועץ.  מדוע את/ה רואה את עצמך מתאים/ה לתפקיד של יועץ ?  כשאת/ה חושב/ת על עצמך בפן המקצועי בעוד 5 שנים, איך את/ה רואה את עצמך ?  נקודות חוזק ונקודות חולשה שלך.  איך להערכתך יעזרו / ישתקפו נקודות החוזק הללו בתפקודך כיועץ/ת חינוכי/ת  איך להערכתך יפריעו / ישתקפו נקודות החולשה הללו בתפקודך כיועץ/ת חינוכי/ת אני מבקשת שתתני לי איך לענות עליהם, מה כדאי?? כי אני משערת שזה יהיה חלק מהראיון. תודה רבה

טאלוש שלום, ברכות על בחירתך בלימודי הייעוץ החינוכי. השאלון שצרפת הנו אישי, ומיועד למילוי על-ידיך בלבד. בשאלון זה אין נכון או לא נכון, יש את "טאלוש", ומה שאת מביאה מעצמך למקצוע. לא מצפים ממך להיות "יועצת" בשאלון, אלא האדם שאת. כמו בכל מקצוע, ישנן מגוון רב של "יועצות", וכל אחת נותנת את הטון שלה למקצוע. מכיוון שאיני מכירה אותך באופן אישי, לא אוכל לעזור לך במילוי הטופס, משימה זו עלייך לבצע בעצמך. שולחת לך הצלחה מרובה. אשמח שתמשיכי לעדכן. שירלי

מנהל פורום ייעוץ חינוכי