התיעצות בחלוקת חדרים

דיון מתוך פורום  ייעוץ חינוכי

11/06/2016 | 16:31 | מאת: חן

היי אני אמא לילדה בת 3, וצפויה ללדת בן בעוד כמה חודשים. כמו כן, לפני הלידה אנחנו עוברים לבית גדול יותר ואנחנו מתלבטים לגבי חלוקת החדרים. האם כאי לשים שני ילדים בפער גיל וזה וממינים שונים באותו חדר או האם כדאי לפצל? תודה!

חן שלום רב, אין פתרון שהוא הכי נכון או שהוא הכי מתאים. לכל בחירה יש את היתרונות ואת החסרונות לכאן ולכאן. ממליצה לכם לשבת יחד ולערוך רשימה של חסרונות ויתרונות לכאן ולכאן. רשימה זו תשקף לכם את המצב בצורה פשוטה, ויכולה לעזור לכם בבחירה. בנוסף, אין זו החלטה גורלית . בהחלט ניתן לנסות בדרך אחת ואם היא אינה טובה לכם לשנותה. מאחלת לך לידה קלה ומהירה, שירלי

מנהל פורום ייעוץ חינוכי