הגננת בעייתית

דיון מתוך פורום  ייעוץ חינוכי

01/12/2015 | 16:36 | מאת: שמואל

תודה על העצות שכ"כ נכונות, אבל מה שכתבת להתעקש שהגננת תתערב, בהתחלה אכן ניסיתי, ללא הועיך ובהמשך אמרו לי גננות שעבדו עם הגננת הזו לפעמים, שאני יכול רק להזיק אם אמשיך לבקש, כי היא גננת שלא יכולה לקבל עצות מהורים אפי' כשזה לא ביקורת עליה, ולכן בגן הזה אני בבעיה שהגננת בשום אופן לא תתערב, למרות שהיא היתה יכולה בקלות לפתור את המצב, אם היתה מאירה לבתי פנים, ומחמיאה לה לפעמים, הבטחון עצמי של בתי מיד היה עולה, אבל מי שמכירה את הגננת אמרה לי: "לגננת הזו מותר רק להחמיא, ואם לא אז עדיף להעביר אותה גן" האם למרות שזו כזו גננת עדיף לא להעביר גן? נ.ב. תודה על היעוץ שמעיד על איכפתיות עמוקה, והלוואי שלגננות עצמן היה אפי' קצת מהאיכפתיות הזו בהערכה שמואל

שמואל יקר, כמו שנאמר המחיר של הוצאת הילדה מהמסגרת בתקופה זו של השנה ומעבר לגן חדש, אינו פשוט כלל. יחד עם זאת, אם אתם מרגישים שהישארותה בגן תפגע בה אף יותר, יש לשקול מעבר. אם הגן שייך לרשות המקומית עומדים לרשותכם השירות הפסיכולוגי , יועצת הגן והפיקוח עימם ניתן להתייעץ ולחשוב יחד. כל טוב, שירלי

מנהל פורום ייעוץ חינוכי