התייעצות לגבי נסבה

דיון מתוך פורום  ייעוץ חינוכי

14/11/2015 | 08:35 | מאת: נועה

שלום רב, אני מורה שעובדת זו השנה ה-9 במערכת החינוך. אני בעלת תואר ראשון לחינוך יסודי תעודת הוראה ותואר Bed, ובנוסף סיימתי לפני שנה תואר שני בחינוך לגיל הרך. אני מעוניינת לעשות הסבה לייעוץ חינוכי בבתי הספר. האם עליי לעשות תואר שני נוסף בתחום או שקיימת הסבה למקצוע זה? תודה ויום נעים.

נועה שלום, למיטב ידיעתי הנך זקוקה לתואר שני בייעוץ חינוכי. לימודי הייעוץ החינוכי הנם לתואר ולא לימודי תעודה. בהצלחה, שירלי

מנהל פורום ייעוץ חינוכי