שמירה על לוח זמנם

דיון מתוך פורום  ייעוץ חינוכי

20/08/2015 | 16:16 | מאת: אסתי

שלום! יש לי 2 ילדים בגילאי 3-4 האם כדאי לשמור איתם על לוח זמנים גם בחגים ובחופשות? לדוגמא ביום רגיל הם לא ישנים צהריים. אבל שבת בצהריים כן ןאז מוצאי שבת אני יוצאת איתם. תודה

אסתי שלום רב, בזמן חופשות וחגים מפעילים שיקול דעת וגמישות לגבי החוקים. יחד עם זאת, את מכירה את ילדייך היטב ואת המחיר של "שבירת השגרה", בדקי מתי כדאי ומתי לא וכמה זמן לוקח לך להחזירם לשגרה. גם אנחנו כמבוגרים אוהבים לשנות אתלוח הזמנים במועדים אלו, העניין הוא לעזור לילדים לחזור לשגרה ללא קשיים מרובים. תהנו ! שירלי

מנהל פורום ייעוץ חינוכי