ילד נגעל ממשחת שיניים

דיון מתוך פורום  ייעוץ חינוכי

10/08/2015 | 23:37 | מאת: כנרת

יש לי ילד בן 3 שנגעל ממשחת שיניים, הוא ממש מקיא אותה. ניסיתי כל סוג אפשרי ואפילו טבעית. חשוב לציין שזה יחד שלא אוהב מתוקים כמו שתיה מתוקה חוץ ממים, לא אוהב מעדנים לא גלידות וארטיקים . ולכן כשאני שמה לו משחה יש לו אפקט הקאה. היום הצלחתי בשעה טובה לגרום לו לשים משחה לא בכוח אבל הוא ממש רצה להקיא ולא היה מוכן לשים שוב. אני חייבת עזרה איך לגרום לו לצחצח עם משחה, זה ממש בעיה שהוא נגעל וזה כאב לב להכריח אותו כשאני רואה שהוא מקיא מזה

כנרת שלום רב, כדאי קודם כל לשלול בעיה בריאותית, על-כן ממליצה לך להתיעץ עם רופא הילדים ועם רופא שיניים בעניין זה. לבטח הם יוכלו לסייע לך. כל טוב, שירלי

מנהל פורום ייעוץ חינוכי