גמילה מחיתולים

דיון מתוך פורום  ייעוץ חינוכי

07/06/2015 | 17:45 | מאת: חן

היי אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאול ( חוץ מזה שזה הפורום היחידי שאני מקבלת מענה ענייני ותודה על כך) ביתי בת שנתיים וחודשיים. מודעת לצרכים שלה, החלטנו להתחיל איתה גמילה, בהתחלה פחדה מתחתןנים ועכשיו אין לה בעיה, הבעיה היא שהיא לא מוכנה לשבת בשרותים, היא דיי עקשנית.. ניסיתי להדגים לה עם בובה שלה על הישבנון, ניסיתי להראותה לה קקי שעושה בחיתול שאנחנו זורקים לשרותים ושזה מקומו, אבל לשבת היא לא מוכנה. יש דרך לשכנע אותה או שפשוט להניח לה עם זה בינתיים? תודה!

חן שלום, תהליך הגמילה מצוי בשליטתה הבלעדית של בתך. זאת אומרת, שהיא קובעת את הקצב ואת מידת הבשלות שלה. על-כן המשיכי בדרכך, הציעי לה פתרונות יצירתיים עד שתתרגל ותתסתגל. בהצלחה, שירלי

מנהל פורום ייעוץ חינוכי