מיטת מעבר

דיון מתוך פורום  ייעוץ חינוכי

21/05/2015 | 17:50 | מאת: סימה

היי בני בן שנתיים וחודש, הוא עדין ישן במיטת תינוק, הוא אינו מנסה לתפס כיוון שהוא איתנו באותו חדר (אילוץ של מקום) וכשמתעורר וקורה לנו אנחנו תמיד שם כך שלא נראה לי שינסה לתפס גם. האם כדאי בכל זאת, כאקט של התבגרות להעבירו למיטת מעבר? תודה!

סימה שלום רב, בנך עדיין מאוד צעיר. מהמעט שסיפרת, נראה שהוא מרוצה מן המיטה ומהשינה אתכם. כרגע איני רואה סיבה להעבירו למיטת מעבר. ברגע שיתחיל לטפס מהמיטה ויסכן את עצמו או שיביע נכונות לעבור למיטה "של גדולים" או שתעבירו אותו לחדר שלו, יש מקום לקנות מיטת מעבר. אז אז שיהיה לכם ליל מנוחה. שירלי

מנהל פורום ייעוץ חינוכי