ייעוץ חינוכי ללא תעודת הוראה

דיון מתוך פורום  ייעוץ חינוכי

05/09/2014 | 14:49 | מאת: סיון

הי, יש לי תואר ראשון במדעי ההתנהגות עם משאבי אנוש, אני מעוניינת ללמוד ייעוץ חינוכי לתואר שני. השאלה מה האופציות אם אין לי תעודת הוראה ואיפה? וגם האם ניתן קודם ללמוד ייעוץ ובמהלך העבודה לעשות תעודת הוראה? תודה

איני רוצה לתת לך מידע שגוי, על-כן כדאי שתפני למוסדות הלימוד המתאימים. בהצלחה

07/09/2014 | 11:37 | מאת: נטע

הי סיוון על מנת לעבוד כיועצת חינוכית יש לתפקד במשרה חינוכית במשך שלוש שנים לפחות, כשבידייך כבר תעודת הוראה. החשיבות של הנושא גבוהה היות ובתור יועצת חינוכית תצטרכי לייעץ לתלמידים, להורים ולמורים מתוך ניסיונך וראיית המערכת הכוללת ולכן ניסיונך כמורה הכרחי וחיוני מאוד. אני ממליצה לך ללמוד בתכנית להסבת אקדמאים על מנת לרכוש תעודת הוראה ולהתחיל לצבור ניסיון ממליצה מאוד ומניסיון גם על תכנית ההסבה וגם על לימודי ייעוץ חינוכי במכללת אורנים בטבעון. בהצלחה! נטע

מנהל פורום ייעוץ חינוכי