מעבר מלימודי משפחה לייעוץ חינוכי

דיון מתוך פורום  ייעוץ חינוכי

04/07/2014 | 23:48 | מאת: סטודנט בהתלבטות

שירלי שלום, בימים אלה אני מסיים שנה ראשונה בלימודי משפחה לתואר שני במכללה למינהל. אני מוכרח לציין שהתואר עד כה מתאפיין בלימודים כלליים מאוד ובהרבה פחות פרקטיקה. לפני שבועות ספורים, התחלתי "לפזול" לתחום הייעץ החינוכי ולבצע מעבר בשנה"ל הקרובה ולמעשה לוותר על השנה השנייה והאחרונה ללימודי המ.א במכללה שצויינה לעיל. האם הלימודים לייעוץ חינוכי במרכז ללימודים אקדמים באור יהודה "נחשבים", או שמא עדיף שאעשה מקצה שיפורים ואלך ללמוד בלוינסקי? ממוצע התואר הראשון שלי הוא 85 במדעי ההתנהגות וניהול מש"א. אשמח לחוות דעתך המקצועית בעניין מוסד אקדמי זה.. אלפי תודות וסופ"ש נפלא

סטודנטית יקרה, בכל מקום שתלמדי, שהינו רשמי ומקובל, תקבלי את הבסיס המקצועי הראשוני בצד התואר. השאר תלוי בך ובאישיותך ! בהצלחה, שירלי

מנהל פורום ייעוץ חינוכי