לימודי ייעוץ חינוכי תואר שני

דיון מתוך פורום  ייעוץ חינוכי

09/06/2014 | 17:18 | מאת: אני

שלום, אני מעוניינת להמשיך ללמוד ולפתח לעצמי עוד אפשרויות של התפתחות מקצועית. האם לימודי ייעוץ חינוכי תואר שני גם "תופסים" כתואר כללי? אני לא מעוניינת לעבוד כיועצת בבית הספר אז האם לימודי הייעוץ החינוכי רלוונטיים רק למי שרוצה להיות יועצת בבית ספר או שזה יכול לפתוח לתחומים אחרים? תודה.

שלום רב, יעוץ חינוכי אינו נחשב לתואר כללי. נהפוך הוא, זהו תואר שממוקד במקצוע מאוד מסויים. אם אינך רוצה לעסוק בכך, תדקי אופציות נוספות. אם את מעוניינת להתבסס על היעוץ וללמוד הלאה מקצוע טיפולי כלשהו, בדקי האם התואר ביעוץ מאפשר לך את לימודי ההמשך. בהצלחה, שירלי

מנהל פורום ייעוץ חינוכי