אני שונאת מאוד את המערכת של בית הספר

דיון מתוך פורום  ייעוץ חינוכי

27/04/2014 | 23:51 | מאת: עדן

אני לא יכולה לסבול את המערכת החינוכית וכל הדרישות שלה זה נראה כמו צבא- תלבושת אחידה, עמידה בלוח זמנים, שעורי בית מרובים, ילדים מציקים, מורים רבים וכו'. לא מתחברת למערכת כזו. האם יש לי אפשרויות אחרות עבור ילדים ללמוד.

עדן יקרה, אני מבינה שאת תלמידה.... בכל מערכת ובעצם בכל דבר יש את הדברים הטובים והדברים הפחות טובים. כך גם במערכת החינוך. מכיוון שאין בידיינו אבקת קסמים, את צריכה לראות את הדברים הטובים במערכת זו. הלימודים אינם לכל החיים, ולבטח תוכלי לעשות עוד הרבה דברים שמהם תהי מרוצה ושמחה, אך לעת עתה זה המצב. על-כן, השתדלי לראות את "הכוס המלאה", וחשבי על החיובי, כמו: מורה שאת אוהבת, מקצוע שמתחבר אלייך, חברים, טיולים ועוד. בני לעצמך לחוויות טובות מביה"ס. בהצלחה, שירלי

מנהל פורום ייעוץ חינוכי