ייעוץ חינוכי

דיון מתוך פורום  ייעוץ חינוכי

01/04/2011 | 21:21 | מאת: טאלוש

היי אנ מעוניינת ללמוד תואר שני לייעוץ חינוכי, אבל יש את הראיון שאני מפחדת ממנו כל כך ולא יודעת מה יכול להיות שם, איזה שאלות, מה הם מחפשים?? איך אני צריכה להתנהג, איזה סוגי שאלות שואלים. אם אפשר לעזור לי אהיה מודה לך מאוד. תודה רבה

טאלוש שלום רב, המתח וההתרגשות לפני ראיון קבלה לימודים הנן תחושות נורמליות וטבעיות, בעיקר כשראיון זה מהווה חלק מתנאי הקבלה ללימודים. מטרתו של הראיון הנו קבלת רושם ראשוני, ןבדיקת התאמה ללימודי הייעוץ החינוכי של המרואיין. אין תבנית חדגוונית של תפקיד "היועצת". ממליצה לך להביא את עצמך לראיון, ולהיות טבעית. פחד וחרדה לא יתרמו לך להצלחת הראיון. נסי להיות רגועה כמה שניתן. חשבי על שני דברים מרכזיים לפני הראיון: מדוע בחרת במסלול זה ? ומה ציפיותייך הן מהלימודים והן מהעבודה כיועצת חינוכית ? "מחזיקה לך אצבעות" ובהצלחה בראיון, שבוע טוב, שירלי

מנהל פורום ייעוץ חינוכי