ייעוץ לגבי ילד בן 5

דיון מתוך פורום  ייעוץ חינוכי

02/11/2013 | 19:00 | מאת: מיכל

שלום רב, הנני מבקשת ייעוץ לגבי הילד הקטן שלי בן ה- 5, לפני חודש הוא נרשם לחוג שחמט, לשם אני מתלווה איתו והתחלתי לשים לב שלפעמים לוקח לו זמן עד שהוא קולט משהו, יתר על כן, מתקשה בהבנת השאלה וכן זמן עד למענה ממנו (למרות שהוא ילד חכם מאוד, הגננת מאוד מפרגנת גם לגבי יכולת הקליטה שלו). יש לציין כי החוג הינו לקבוצת ילדים בני 5 ואני מודעת לעובדה שישנם כאלה עם יכולת קליטה משתנה. האם זה משהו שצריך להדאיג אותי? תודה מראש

שלום רב, בנך המתוק רק בן חמש, וכבר לומד משחק, שגם מבוגרים מתקשים להבינו ולשחקו. לפי דברייך, הגננת אינה רואה כל קושי בהתנהלותו הקוגנטיבית - נהפוך הוא. על-כן היתי נותנת לו את הזמן ללמוד את המשחק ולתרגלו. בנוסף את יכולה להתייעץ על כך עם מורי החוג, שבטוחני בעלי ניסיון וידע בתחום. בהצלחה, שירלי

מנהל פורום ייעוץ חינוכי