הכוונה

דיון מתוך פורום  ייעוץ חינוכי

26/09/2013 | 23:12 | מאת: שלי

לילה טוב,איך אפשר להתמודד עם 3ילדים ביגלאי 3,4,ושנה וחצי..מאוד קשה לי איתם..והם מאוד קשים ועקשנים (לא חסר להם כלום מכלום)תמיד רבים אחד עם השני צועקים ועצבניים ורוצים לעשות מה שבא להם..אני מסבירה ואומרת מה אסור ומה מותר מנסה לגשת בגישה חיובית אני נעזרת בסבלנות כלפיהים אבל כלום לא עוזר..מה עליי לעשות..תודה מראש

שלי שלום רב, אכן לא פשוט לגדל שלושה ילדים צעירים בהפרשי גליאים כל כך קטן. כל אחד רוצה את תשומת הלב ואת המקום שלו מולך. חשוב שסדר היום עימם יהיה מאוד ברור ומובנה, וכן החוקים והגבולות של מה מותר ומה אסור. ממליצה לך לפנות להדרכת הורים לשם כך. בנוסף, השתדלי להעזר בכל מי שניתן בעיקר בשעות הלחץ, כמו: בערב – כך יהיה עוד מישהו לחלוק עימו בטיפול בשלושת הקטנטנים. יישר כח על הגישה החיובית והסבלנות. כל טוב, שירלי

מנהל פורום ייעוץ חינוכי