ילד בן 10

דיון מתוך פורום  ייעוץ חינוכי

21/03/2011 | 21:35 | מאת: לימור

שלום לך שירלי יש לי בעיה עם הילד הוא אוכל רק עם סכום כוסות וצלחות חד פעמי כבר שנה וחצי אני לא יודעת למי לפנות אני רוצה לטפל בבעיה לפני שהיה מאוחר מידי הוא פשוט נגעל גם בבית במלונות מסעדות חברים תמיד אני צריכה לדאוג שהיה לו אודה לך עם תדעי לכוון אותי למי לפנות

לימור שלום, אכן חשוב לברר ולאבחן את הסיבות ואת הגורמים להתנהגות זו. בשלב ראשוני ממליצה לך להתייעץ עם רופא ילדים או עם רופא משפחה. הרופא יכוון אותך להמשך טיפול או להתייעצות מקצועית בנושא. כך תוכלי לדעת במי להעזר או כיצד לעזור לבנך. כל טוב, שירלי

מנהל פורום ייעוץ חינוכי