בן חודשיים מפחד

דיון מתוך פורום  ייעוץ חינוכי

29/04/2013 | 22:16 | מאת: רינה

היי הבן שלי בגיל חודשיים דש התחיל לפחד מקול גבוה פתאומי והיום גם גיליתי שפתאום נבהל מהמובייל שהוא כל כך אוהב לח לו הרבה זמן להירגע האם הפחד שלו מהגיל הזה נורמלי? כיצד ניתן לעזור לו להירגע?

רינה שלום רב, תינוקות בגילו של בנך לומדים אט אט על העולם הסובב אותם, כשישנם דברים שמרגישים להם נעים וחלקם לא. התנהגותו של בנך יכולה לחלוף זמן קצר והינה שכיחה ונורמטיבית. בטוחני שהוא עטוף בהרבה חום, אהבה ומוגנות מה שתינוק בן חודשיים צריך. בכל מקרה ניתן להתייעץ גם עם אחות טיפת חלב ו/או רופא הילדים. כל טוב, שירלי

מנהל פורום ייעוץ חינוכי