ייעוץ משפחתי/זוגי

דיון מתוך פורום  ייעוץ חינוכי

14/03/2013 | 13:10 | מאת: איציק

שלום רב, אנחנו זוג שנמצא במשבר נישואים וזקוקים לייעוץ משפחתי/זוגי. הפנו אותנו ליועצת נישואים והתברר לנו שהיא בעלת תואר ראשון (BA) בפסיכולוגיה מאוניברסיטה מחו"ל שאינה מוכרת ע"י המועצה להשכלה גבוהה ואשר עברה כל מיני קורסים בתחום הייעוץ הזוגי. מאחר וחשוב לנו להגיע למישהי או למישהו רציני שהוא בר סמכא ועבר הכשרה מספקת, רצינו לברר האם זה מספיק מבחינת משרד הבריאות וכו'? תודה מראש על העזרה, איציק

איציק שלום, איני מוסמכת לקבוע מקצועיותו של אדם זה או אחר. הפעילו שיקול דעת בחירת המטפל הנכון בעבורכם. בהצלחה, שירלי

מנהל פורום ייעוץ חינוכי