כיתת חינוך

דיון מתוך פורום  ייעוץ חינוכי

28/02/2013 | 18:46 | מאת: תמי

הי שירלי, רציתי לשאול אותך בתור יועצת חינוכית אלו כלים וכיווני מחשבה תוכלי לתת לי לגבי כיתה ט' שהרבה מהכיתה מדברות בזמן האחרון על מוות, על כמה החיים קשים וצריך להתמודד ואין להם כוח. בנות שציינו שלא רוצות לחיות בדקנו והפננו לטיפול על פי הנוהל המקובל אבל באופן כללי האוירה בכיתה היא כזאת ובאמת החיים שלהם לא קלים ולמורה שלהם לא קל איתם.

תמי שלום רב, במקרה זה חשוב שתתיעצי עם יועצת ועם פסיכולוג ביה"ס - בנו יחד תוכנית שתתאים לצרכי הכיתה ולקשייה. הינך מוזמנת להכנס לאתר שפי"נט (אתר של השירות הפסיכולוגי יעוצי) http://cms.education.gov.il/EducationCMS/Units/shefi שם תוכלי למצוא מגוון של פעילויות, מאמרים ורעיונות בהתאם לשכבת הגיל ולנושא המדובר. בהצלחה, שירלי

מנהל פורום ייעוץ חינוכי