תואר שני בייעוץ חינוכי

דיון מתוך פורום  ייעוץ חינוכי

22/10/2012 | 17:48 | מאת: גילי

שלום רב, למדתי תואר ראשון בעבודה סוציאלית. בתחום כבר שנתיים. התחלתי לחשוב על כיוון של ייעוץ חינוכי. האם יש כאן מישהו שעבר מעו"ס לייעוץ חינוכי? בכל אופן אשמח לשמוע על הלימודים לתואר שני, איך העבודה בשטח בפועל? מה תנאי השכר? תודה

גילי שלום, למה התכוונת במעבר בין עבודה סוציאלית ליעוץ חינוכי ? מבחינת לימודים ותנאי קבלה או העבודה הכלה למעשה ? לגבי התנאי העבודה כיועצת חינוכית - העבודה הנה דרך משרד החינוך, אלא אם תעבדי בביה"ס פרטי או במכללה. תנאי השכר כפופים למשרד החינוך בהתאם לרקע שלך. העבודה היעוצית שונה בין בתי הספר ובין שכבות הגיל, כך שרצוי שתשוחחי עם יועצות באזור מגורייך, ותשמעי מהן חוות דעת. בהצלחה, שירלי

מנהל פורום ייעוץ חינוכי