בהמשך לשאלתי

דיון מתוך פורום  ייעוץ חינוכי

09/09/2012 | 15:43 | מאת: דניאלה

שלום שירלי, תודה רבה על תשובתך המהירה. מתשובתך הבנתי שעלי לפנות לפסיכולוג ילדים. האם לדעתך הדרכה של יועצת מכון אדלר, במקרה הספיציפי שלנו יכולה לעזור? בעבר פניתי לפסיכולוגית לקבלת ייעוץ לגבי בני, כאשר הוא החל לשאול לגבי אביו (בני נולד מתרומת זרע). מהר מאוד הבנתי שאני מבזבזת את זמני וכספי. הרבה היא לא תרמה לי. במקרה הזה האם לדעתך מספיק יועצת ממכון אדלר? בנוסף, האם לדעתך הבן שלי במצוקה רגשית או שזה סוג של מניפולציה כלפי? תודה דניאלה

דניאלה שלום, הנך מוזמנת לפנות למכון אדלר. הם יכולים לתת לך את המענה הנדרש. לגבי בנך - יש צורך בבירור מעמיק ומקצועי על מנת לדעת דברים אלו, לכן פנייה לאיש מקצוע יכולה לתת לך תשובות במקרה זה. בהצלחה, שירלי

09/09/2012 | 16:06 | מאת: דניאלה

מנהל פורום ייעוץ חינוכי