שפות

דיון מתוך פורום  ייעוץ חינוכי

29/08/2012 | 09:07 | מאת: רינה

שלום רב, אנחנו משפחה ערבית רשמנו את הבן שלנו בן ה3 בגן יהודים ששמה מדברים רק עברית ורשמנו אותו לחוג פעילויות תוך כדי לימוד מילים באנגלית בהתאם לגיל הילד בני מדבר ערבית טוב מאוד ואת העברית הוא לומד די מהר יותר ממה שציפיתי ואת החוג אנחנו מתחילים השבוע אבל הוא גם קולט מילים באנגלית השאלה האם זה בסדר או שככה אנחנו מבלבלים את הילד ומעמיסים עליו? אני שמעתי שילדים בגיל הזה קולטים די מהר לכן ניתן ומומלץ ללמד אותם שפות מעכשיו

רינה שלום, בנך הנבון קולט היטב שפות - הוא יודע לדבר היטב בשפת האם ערבית, וקולט במהרה את העברית. אין שום מניעה לחשוף את הילד לשפה נוספת, כאשר התפתחותו הנה תקינה ונורמטיבית. שנת לימודים טובה ופורייה, שירלי

מנהל פורום ייעוץ חינוכי