לשירלי קליין

דיון מתוך פורום  ייעוץ חינוכי

20/08/2012 | 17:45 | מאת: מוריה

קראתי את הרזומה שלך וראיתי שיש לך תואר בחינוך וייעוץ חינוכי. אך לא כתוב כלום על ניסיונך המקצועי בתחום החינוך והייעוץ. הייתי שמחה לשמוע על כך כדי ללמוד עלייך יותר. אני מאוד אוהבת את הפורום שלך ומעריצה אותך. באהבה ממני.

מוריה שלום רב, תודה רבה על דברייך החמים. הפורום אינו מיועד לפרסום אישי שלי. הנך מוזמנת לשלוח לי את המייל שלך (כתבי הודעה נוספת בצירוף המייל. אותו לא רואים בהודעה באתר) או חפשי אותי בפייסבוק. כל טוב, שירלי

מנהל פורום ייעוץ חינוכי