יעוץ חינוכי

דיון מתוך פורום  ייעוץ חינוכי

15/08/2012 | 14:17 | מאת: סטודנטית תואר שני ליעוץ

שירלי שלום, האם תוכלי לציין מנסיונך מהן היתרונות והחסרונות בעבודת היועצת החינוכית? בנתיים החיסרון שמצאתי הוא מיעוט המשרות הקיימות בשוק התעסוקה

שלום רב, יתרונות וחסרונות במקצוע זה הנם סובייקטיביים, ותלויים באדם ובמערכת החינוכית בה הוא עובד, בצד הביקוש וההיצע המקצועי באזור המגורים. ממליצה לך לפנות ליועצות חינוכיות, ולשוחח עימן על המקצוע. תופתעי לגלות שכל אחת מהן תעניק לך מבט קצת שונה על היעוץ החינוכי. כמו-כן, ישנן כמה שאלות בנושא בפורום זה - מזמינה אותך לעיין בהן. בהצלחה, שירלי

מנהל פורום ייעוץ חינוכי