הי

דיון מתוך פורום  ייעוץ חינוכי

16/05/2012 | 19:53 | מאת: מיכל

הי. מה שלומך??? שירלי, עבר קצת יותר מחודש מאז שעזבתי, לא יצרתי קשר, וגם הם לא... אבל עדיין אני קצת קצת חושבת ורוצה לראות אותו... נראה לך שייך להגיע? להתקשר? לבקר? מיכל

מיכל שלום רב, פגישה עם הנער הנה מוקדמת מידי בעיני, אך את יכולה להרים טלפון לאמא, ולהתעניין בשלומו ובהסתגלותו לשגרה בלעדייך. אם את מחליטה להתקשר לאימו, השתדלי לעשות זאת ללא צפיות, כדי שלא תפגעי מתגובה בלתי צפוייה. בהצלחה, שירלי

18/05/2012 | 16:12 | מאת: מיכל

יש אצלהם משהו ששייך לי, ואני לא רוצה להשאיר להם אותו, וזה נשאר כי מיהרתי לצאת מאצלהם בפעם האחרונה, סבתי נפטרה וזה עוד היה בשבוע וכ"כ טרי, שהדבר היחידי שחשבתי עליו זה לסיים וללכת להיות עם אבא שלי... ומצד שני אני חושבת שאולי בגלל שהדבר המסויים הזה שם, אז עדיין קשה לי להתנתק... (סוג של אמונה קבלית...) מעריכה אותך כ"כ!!! מיכל

מנהל פורום ייעוץ חינוכי