המלצה

דיון מתוך פורום  ייעוץ חינוכי

14/04/2012 | 23:19 | מאת: הורים לילדה בת 3

היי שירלי, לשם בניית גבולות לילדה בכורה בת 3 נבקש המלצתך לפסיכולוגית ילדים/ מדריכת הורים שתעבור איתנו בהצלחה קשיי הרדמות שמלווים בהיסטריה, התעקשות שהופכת לסצנה ועוד רגעים נהדרים שמצפים לנו עם לידתה של בתנו השנייה. תודה מראש

שלום רב, אין באפשרותי להמליץ על מטפלים בפורום, אך אם אתם מעוניינים, אני יכולה לשלוח המלצות למייל שלכם. בברכה ושבוע טוב, שירלי

15/04/2012 | 13:47 | מאת: הורים צעירים

היי שירלי, אשמח מאוד אם תוכלי לשלוח המלצותייך למייל. סיפור המעשה התחיל לפני כחצי שנה אז החלפנו את המיטה למיטת ילדים במקום מיטת תינוק. בתנו החלה לצאת מהמיטה על אף הנחייתינו שאסור לעשות כן.. טקס ההשכבה לישון הפך ךהיות מתיש וארוך..לעיתים כלל לא הייתה מגיעה אלינו אלא פשטט נכנסת למיטה שלנו לישון... לקח משהו כמו 3 חודשים עד שהצלחנו להשיב את הסדר ובתנו הצליחה להרדם לבדה בעזרת המוצץ. לפני שבועיים נגמלה מהמוצץ. טקס השינה הפך להיות סיוט.. אנחנו חווים מדיי לילה התקפי היסטרייה שכוללים צרחות השתללויות, זריקת המצעים ועוד... התקפי ההסטריה יכולים להמשך שעה וחצי ושעתיים בהם בתנו לא יכולה להרדם( על אף העייפות הרבה גם בשל הבכי). המצב מתסכל מאוד עבורנו ועבור בתנו עד כדי ששקלנו להחזיר את המוצץ להקל עליה. ברור לי שהיא חווה תחושה קשה של תסכול ומאידך אני חושבת על הגבולות שאני חייבת להציב לה, גם בשעת ההסטרייה( אז מצוקתה גדולה..). על רקע כל זה, אני עתידה ללדת.. אשמח לעצתך; האם כדאי להחזיר את המוצץ, יש לדעתך לגשת לייעוץ מקצועי? מה ניתן לעשות כדי להקל עליה ועלינו. תודה מראש על התייחסותך.

מנהל פורום ייעוץ חינוכי